Astro!

hej Hej. En riktigt bra dag faktist =) Slutade till och med kl 1 idag :O !!!! Hur tidigt är inte de ?
Men iaf De ända jag gjort idag är i princip åkt astro men iaf..... ASTRON HAR BÖRJAT DIFFA :D helt plötsligt vart jag tok stolt över bilen =)

Aja nu har de blivit bara bil snack på denna blogg så ni kan följa bilder och så om mina bilar på www.garaget.org/Heikki



Grymt =) Aja ska sova nu iaf =) Ha de bra !!!

BruuuuuM

Hej Hej. Det var inte igår eller.... ja jag har iaf haft semester i 3 veckor nu och haft en riktigt bra tid =) Var till rättvik en sväng med astron oxå =) De var riktigt roligt de =) har blivit fler kvällar med astron efter det, som tex hofors cruisingen och sånna små grejer =) Trevligt. Sen har jag TUVÄR! eller ja vad man ska säga umgåts med Johan Hemgren! Ja som typ första dagarna på min semester börjar tjata på mig att jag måste ha en vinter bil såhär i juli så! ja och de lyckades han ganska snabbt med.... åkte till engånger och kolla på en volvo 740 tic, men den gick ingen bra tyckte jag..... sen när vi hade åkt hem ja då hann man äta sen skulle vi till bollnäs och kolla på en 740 tic...... och va samma sak med den :( tänkte de kommer väll fler, man hinner bara vakna dagen efter så skickar johan en bmw på msn. så 20 min efter han la ut annonsen ringde jag och sa att jag kommer till stockholm och kollar på den =) och de gjorde jag. Så jag fick en Bmw 535 -88 Nybesiktad och nyskattad för 8000 :O men då såg den inte ut som den gör idag men har inte lagt riktigt nå pengar på den häller så ;) Aja nu har jag vinter bilen iaf, så jag var tvungen att prov åka i hagsta =)




Och brett gick det =) Usch va roligt de va =) Nu vart man ju sugen på turbo iden oxå O_o eller så byter jag kammar och grenrör  så får de duga sen ähhh vet inte än !

De är typ de ända jag gjort på semestern skruvat bil, och åkt astro =) helt klart en supersemester! De negativa med semestern var ju att jag tappade smaken helt och hållet från jobbet!!! Usch va jag mådde dåligt när jag börja jobba... mycket var förändrat på min tur och så, och allt var bara skit tråkigt...... börjar bli bättre nu men inte bra ändå :p aja de löser väll sig har ju ledigt hela nästa vecka med =)

Tjo flöjt då!!!!

RSS 2.0