sådär ja !

Hej Hej ! Har ni saknat mig?`:D de har ni!!
De har varit alldeles för VARMT och bra väder för att jag ska ha hunnit skriva nå .... upptagen man :D

Men iaf då av de jag kommer ihåg så har jag varit på lite utflykt i helgen :D Jag och joel åkte ner till gröna lund i lördags =) och de va ´toppen , super roligt faktist, lite för varmt men skönt ändå....åkte väll från gävle vid 9 tiden och kom hem vid halv 11 :D så de vart en hel dag faktist!! Åkte en karusell som verkligen heter som den är. INSANE!! den var riktigt läskig när man åkte baklänges måste jag säga!! kom bara ett litet gupp så trodde man att man var död hehe, men de blev en vända till i den :D men den andra vändan var lite speciell med tanke på att dom som satt bakom oss inte vägde nå så när ci åkte iväg kollade jag och joel nästan bara ner i marken hahah. De fanns en berg och dalbana där med och där har jag ett kort till er ifrån :D 

 hahahahahha

joel såg ut likadant på alla kort dom fick från alla karuseller inte den minen ni ser i den bilden men en annan :D
på tal om lördag ni har ingen aninig vad vi gjorde efter vi hade kommit hem från grönan, nej förstog de, vi jogga/sprang HELA 6 km i hemlingby :O helt galet och nu har vi försökt jogga varje dag efter de =) missat en dag bara :O

på tal om de så var jag och malin på ockelbo marknad på söndagen och kan säga att de var varmt !!! oj oj oj riktigt varmt, efter ockelbo var vi och plocka upp janne sen blev de sandbankarna och bada lite =) de var riktigt skönt!

Måndag jo blev väckt av min chef då jag hade sovit över!! vaknade när jag börja :S inte kul!!! eftermiddagen blev de sol och mat hemma hos mamma :D trevlans!!!

Idag har de flytit på bra ;) jobbade som vanligt eller nja fick skruva över min lunch! jag som hade mat back !! inte kul men annars har de varit riktigt roligt!! kom hem från jobet åkte till stigslund och hämta emil och joel sen drog vi och bada i testeboån! de var en lian som vi lekte tarzan ner i vattnet med ! :D efter de drog jag och joel och jogga 5,5 km :D vilka idioet hehe Nu ska jag bara vänta på malin sen ska jag sova !!


Ha en bra dag !!!

Måndag igen JIPPI !!!

Dagens Citat : Blir inge för författaren till citaten loggade precis ut.............

Sådär....då var de måndag igen då!!!! Helt ok måndag ändå :p trodde jag slutade tidigt men HA där fick jag ja, fick lasta om och åka fram och tillbaka överallt iaf =) Men de gnäller inte jag för, så hade jag L1 som co driver. Han passade faktist riktigt bra i RHJ ;)
Men vi fick ju sitta och luncha med galna hedesunda gänget ;) de va la trevligt =)

På tal om helgen så var de faktist en riktigt bra helg fredag morgon åkte jag och L1 till ockelbo en sväng med en pall =) jag fick ju köra eftersom han tog och mosbricka och jag en korv med bröd =) då e de faktist lättare för mig att köra ;) sen på eftermiddagen åkte jag och malin till Malin och christer =) lite fika sen åkte vi till Högggggbo och kollade på galna svenskar som hoppa runt en stång som nå dårar ! HAHA Men eftersom malin och malin hade så bråttom därifrån så var vi ju inte där länge.. eller så var de jag och christer som hade bråttom ? Oo aja iaf så vart ju alla hungrig så mästerkocken christer fixade riktigt goda köttbitar med pommes, eller ja ska inte ge han så mycket berömm eftersom vi fick svarta majskolvar !!!! aja efter maten blev de 2 filmer sen var klockan för mycket.... = sova

Lördagen blev typ ja stripa av L1:s vagn :D de vart ju lite tokigt att vi höll på att fin skrapa bort allt klister på ena sidan tills joel lästa på prick bort flaskan att de räcker med att spola av de !!! så de gick 100 gånger snabbare att bara ta högtrycket och spola av de :p hehe dårre! och de tog typ hela dagen :D

söndagen vart de jobba =) körde en veva till västerås! vet inte riktigt om åkturen va så bra för hade min bil men ett gammalt härk till släp.... man kanske har blivit lite bortskämmd :D men inte klagar jag eller=)

nej nu ska jag väll ta och umgås lite med malin här =) ha de bra alla läsare !!

Nästan som fredag men ändå inte !

Dagens Citat : Den som lever får se, någon annan lär inte bry sig! / L1

Hej hopplans sa! Hur mår ni mina unga och lite äldre läsare ? Själv har jag kollat på oceans 11 precis =) Riktigt bra film faktist! ¨vet inte vilken film jag ska säga är bäst, den eller 21! hmmm

Idag på jobbet har de iaf gått riktigt smort! färdig och klar kl 3 ;) men åkte ju från gävle kvart över 5 oxå men ändå :D Hemma tidigt. tja vilken nytta de gjorde vet jag väll inte men ! aja nvm!
Hade min "kompis" L1 vart lite hygglig och väntat på mig så hade jag följt med han till Bro men så egoistisk och taskig som han är så åkte han bara :O vilken kille!!! nej då ;) nu ska vi inte vara sådär int!
Har dock skrattat ihjäl mig idag pga honom haha. han hasplar ur sig så konstiga grejer ibland som man bara undrar vart han får de ifrån... som tex, satt och prata om att de är nå sommarkrysset på gröna lund, då frågar han mig : vet du vilka artister de va förra året jag var där ? jag svara : lasse stefans han svara : Nej dom andra vad heter dom jo Europe !!! HAHAHHAHA DÅRE!!

Aja på tal om de så ska de bli riktigt trevlans imorgon ! =) Ska ju äta grillat och prylar med christer och malin !

Ha en riktigt trevlig midsommar =) och kan hända att jag tar en pause på bloggen tills på måndag men då har ni iaf tid att kommentera på dessa jag skrivit ! ni har blivit sämre på de nu på sistånde (inte du lotta ) ^^

Pyss och kram! Heikki >_<

Och så klart ett Konsum.....

Dagens "citat"  (HAN) var snygg men trodde han var ful! Sjöng han om vår "kollega".

För dom som inte fattar citatet eller vad man nu ska säga så skulle "anonym" sjunga björn rosenström låten som går, (du tror att du är snygg men du är ful, jag ahr blivit luuuurad) men han sjöng GANSKA fel! vi pratade om en kollega så börjar han sjunga dedär jag menar halåååå..... men han vela va anonym så jag säger inte vem de var men de va samma kille som gjorde gårdagens citat ;) ooops.

Idag var de en kanon bra dag på jobbet, lång men bra =) va ganska roligt att lasta i morse med tanke på att jag hade max bröd ända upp till taket på min bil för de vart lite trångt annars så jag fick plocka ihop typ 4 till 5 bur eller ja min chef gjorde de =) Tack peter !

Efter en liten stund vart de ekerö som vanligt ! Riktigt trevlig bond virsa dedär ändå ! Ni borde resa dit och se lite av ekerö, Drottningholm, ekerö sommarstad som jag inte vet riktigt vad de är men de låter ganska trevligt =) Sen finns ju även Kina slott man får åka och kolla på ! Och så klart ett Konsum ! ;)

Lastad och klar åkte jag från j-hov mot gävle, fick stressa på lite efterson min vagn skulle på service eller ja kolla vad som var fel, så därför vart jag lite sen oxo och tack vore att jag var sen så hade ju min sallat och ost kommit så de var bara att lasta på de och se glad ut =) Så slapp annika göra de =) varsagod =)

Nu ska jag fortsätta kolla på Grays anatomy med malin =)

Have a  nice day !!!!!!








Den vise mannen sa.....

Dagens Citat  : Den som vinglar går längre !  Written by L1

Hua ligen! Då var man hemma igen efter en hel dag =)
Hur blir er midsommar ? Själv ska jag och malin ta och åka till christer och malin =) tänkte grilla men hörde nyss att de skulle bli dåligt väder på midsommar =( inte kul, aja de finns kaffe och de finns MAX ! =)

Tänkte diskutera lite om Tuta vid trädet...... Hur många är de igentligen som gör de? är de viktigt? ja de är de ! och varför ska man göra de ? De kanske du L1 kan svara på i kommentarer !

inte helgen som kommer men nästa ändå blir de grönan !! Wihooooo!!!! INSANE!!!

Helt seriöst har inget att skriva, svårt att skriva när jag vet att så pass många seriösa folk läser =) men ska bättra mig !

Ha en bra dag !

Helg

Hej hej =) Min fredag vart faktist en riktig höjdare =) Tack vare peter så fixade han att jag tog mig hem i god tid och kunde åka till uppsala så fort som möjligt =) hade en till övernattning i uppsala :D de skulle vara tivilo igen men eftersom de regnade som bara den så vart de ingen bra =) men vi hade trevligt iaf :D De var jag och L1 sov över men Janne aka k2 banga ur och åkte hem på kvällen :(
Men eftersom de va regn så hade vi en liten cruising i joels lastbil ist :D sen vart de lite kortspel i lastbilen och så.
Idag har man hållt på och stripa av L1:s vagn ! Maser frakt är fler bokstäver än vad man tror ska jag tala om för er iaf när man ska börja skrapa bort klistret ::p kan ju säga att vi gav upp ! Men ska in och köpa nå medel imorgon tänkte jag !

Nej  nu kommer jag faktist inte på nå mer att skriva faktist men hoppas ni haft en trevlig helg =) de har iaf jag !!

Roger över roger ut !!

L1 = Joel
L2 = Jag
K2 = Janne :D

Vil och vil!

nu tänker jag sluta med I morse när jag vakna prylen, men måste bara säga att i morse när jag vaknade var de någon som hade byggt ett stall i mitt sovrum... skit mycket hästar!!!!

Nej de håller inte.... undraren nu är du kickad och bannad från min blogg!! om de nu skulle funka så är du de iaf =)

Ja till er som jag vill skriva till vill jag säga hej hej =) har ni haft en trevlig dag ? Va bra jag med ! Har lallat omkring lite här och där, har varit tvungen att dra med mig min vagn ut till ekerö, och de är verkligen en lite bondväg man kör till ena stället :s men ändå tycker jag att de är roligt men de är för de är lite utmaning i de hela , skulle jag möte ett bil och släp där ute så är de bara gå ut och köra sten sax påse om vem som ska backa >_<

förhoppningsvis kommer ni får mer tivoli bilder beroende om jag får lasta upp på fredag och åka till uppsala och sova =)

Så de så! De va allt jag hade att skriva idag =) Ha en fortsatt trevlig vecka =) MVH Heikki AKA L2

Regler!

I morse när jag vaknade kom jag till jobbet och såg att maxburarna var höga som hus !

Hej alla berömda läsare! Nu vill jag dra en regel på min blogg!!
1. Ni får jätte gärna skriva kommentarer eller ja dessto fler kommentarer ju mer roligare blir de för mig ju! men skriv era namn eller så att jag förstår vem de är!

efter en lång dag på jobbet kom jag hem och malin hade gjort fläskfile hemma =) Super gott var de :p tack ska du ha !

så nu ska jag väll lägga mig tidig morgon imorn =) som tur ska janne med :D Jippi!

Johej!!!

I morse vaknade jag av att  malin hade stoppat igenom en kazoo igenom min hjärna !

Lördag ! ja de va en härlig dag! Vaknade och vart sugen på att skruva med någonting! ja då skulle vi fixa jannes bil och jannes cross men slutade med att vi bytte lite vacum slangar på saaben ^^ Sen vart vi sugen på att göra nå med lastbilen men man vet ju inte vad man vågar göra innan man går över gränsen >_< ringde och fråga om jag fick lacka en sak men de gjorde vi inte =) Längtar tills man får höra GÖR VAD DU VILL ORKAR INTE HÖRA DITT TJAT LÄNGRE ^^ hehe, faktist så är jag sugen på att starta eget åkeri, skulle va så skönt att kunna göra vad man vill med den, skulle va perfekt att dela åkeri med janne för han har exakt samma smak som mig i lastbilar, de e nice ;)¨

Aja efter skruvningen blev de fika hos mor min =) De va trevligt , fick pulver kaffe istället för de skit äckliga kok kaffet :S

Sen bar jag iväg till christer och skulle hämta min grind nyckel men då råkade dom ha pannkaka över =) och inte säger jag nej till de inte, sen av en slump kommer lasse förbi och då stannar man på fika och lite youtube surfning =) vart en riktigt trevlig kväll =) Vi bestämmde oxå att vi skulle bygga en slip and die bana på lasses gård =) de ska bli riktigt skojj :D

och Joel den idioten då, jag trodde inte att han skulle åka upp till gränsen mellan norge, finland, sverige, morgonen efter skickar han mms på polarcirkeln HAHA Vilken tomte !!

Imorgon blir de jobba igen, ja just de ja jobbade idag med =) körde västerås var riktigt roligt att komma tillbaka dit, har ju inte kört västerås på över ett halvår =) Ska bli trevlans imorn =9

ha de bra alla läsare tack Tack och adjö =)

En Dålig Dag!!

I morse när jag vaknade skulle jag till jobbet =(

En allmänt pissig skit dag!

Smygläsare ?

i morse vaknade jag av att världens starkaste barn hade knytit in mig i en säck och använt mig som slagpåse. Shit va ont de gjorde!

Hej hej. Allt bra med er ? Jo de är bara bra de =)
Haft en riktigt galajsig dag idag ! beta av 3 stopp i uppsala lite snabbt, och ringer till coop och frågar om jag kan få grejerna tidigare eftersom jag var tidig ! ja då säger han Jaadu Heikki! hur ofta säger en grinig stockholmare heikki till mig, inte är de ofta =) men han kunde ordna de iaf att de va klart när jag kom ner, och sen ringer jag han och säger att jag börjar närma mig så han kan köra ut grejerna ja då börjar han prata finska med mig =O En sån dag!
Så jag åkte ifrån coopen redan kl 11 =) Riktigt nöjd!!

Och hej hej alla cater folk =))
Går rykten om att de finns fler smyg läsare än bara lotta :O Börjar nästan få så mycket läsare att de e dags att sluta skriva men då skulle jag få sparken om jag sluta så bäst jag fortsätter så ni trogna läsare kan vara lugn !!

Och en sak till dig LOTTA ! hemst besviken att du ligger efter i läsningen! =(

Nej nu börjar de dra ihop sig att åka till jobbet och hämta lastbilen.... ska till LL och lasta lite ost och sallaT =) jippi! men ska iaf till lötängen och hjälpa malin med sitt dricka lass =)

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans så hörs vi =)


..............

I morse vaknade jag av att malin bakade bullar på min mage !

Hej Hej ! De va måndag och nu är de tisdag =) 2 helt olika dagar ! Som igår var de ca 26 grader varmt med solsken och sen idag var de 9 grader och spöregn hela dagen :S Vem är de som bestämmer nå dylikt ?
Aja Dagen gick bra iaf har haft med mig en praktikant båda dagarna oxå ^^

Allmänt less just nu så orkar inte skriva bye.....

RSS 2.0