Im back!!!

Hej Hej =) ja jag har haft en lite semester från bloggen nu ett tag! TILLS peter ringer och säger helt allvarligt.... jag måste skälla lite på dig, och då trodde ju jag att jag hade gjort nå helt galet men då var de ju bara för att jag inte hade skrivit någon blogg =) haha, vilken lättnad =)

Aja fyllde år i torsdags =) Fick en jätte fin klocka av malin =) trodde inte jag vela ha en klocka men sen när man satt den på armen var den ju super =) visar dag, visar datum och 24 timmars visare :O men best utav allt den visar klockan ! :D Helt kanoners =)
Sen åkte ju joel med mig på torsdagen och sen när vi kommer upp på E4:an då säger han på nå slags bonde språk. ja grattis då så bokstavligt talat slänger han fram en tårta :O HAHHA riktigt roligt!



Ja sen i helgen kan jag säga att jag ahr typ legat i sängen hela helgen men då har jag inte vart sjuk utan jag och malin har kollat på Grays Anatomy, satt till och med uppe till 4 en natt och de är inte likt mig längre :D hehe men bra grejer är de :D

idag har jag börjat köra med astron igen :D Gammla Gammla minne :D Ska sätta dit stereo i helgen så man kan spela lite musik =)

Mina chefer gjorde narr av mig idag oxå btw... för jag sa bara hej då och gick så dom fråga var de var för fel på mig för jag inte stanna på kaffe osv osv :p dom kanske vill bli av med mig från kontoret? :p

aja nu hinner jag inte skriva nå mer för jag måste sova =)

Ha en trevlig kväll!!!

RSS 2.0