Utflykten =)

I morse vaknade jag av att jag fick ett bowling klot i hakan!

Hej Hej. Idag har det varit en riktigt härlig dag =) en riktig sommar dag .
Igår var jag och malin med våra mammor till ockelbo för att leta barnvagn i barnens gruva, visst vi hittade den ultimala barnvagnen med lite häftiga fälgar och med massa funktioner =O men sen åkte vi till sandviken och fikade hos malins mamma, Trevlans! Sedan okte vi till barnens hus och kollade barnvagn men fanns inté riktigt bra vagnar där :s vi hade ju inte riktigt hittat barnvagnen båda brann för, men sen senare på dagen hittar malin den ultimata sport vagnen ! båda klicka för den på en gång, vart så ivrig och mailade affären om att vi ska ha den vagnen! lite impuls men roligt =)
Så i morse vaknade jag och förutom bowling klotet så hade jag ingen kännnsel alls i armarna dom bara dinglade ^^ och malin hade klivit upp kl 7 för de ända hon tänkte på var ju barnvagnen =) men iaf då så åkte vi och köpte lite frukost och åkte hem till min mamma och åt, sen ringde vi till några affärer i uppsala och kolla om dom hade dendär vagnen som vi skulle ha så vi fick känna på den och provköra lite. så var de en affär som hade den :O så vi blåste iväg till uppsala ganska tidigt men vi hittade inte just den vagnen :s vi åkte runt i 3 affärer sen skulle ju malin in på skopunkten och då pratar jag med mamma och hon säger att just den barnvagnen skulle finnas inne och då ringde jag och hörde så hade dom den inne på lagret =) så då åkte vi dit igen men hon som sålde den tyckte vi skulle provköra massa andra vagnar men jag var ju helt säker på att jag skulle ha just dendär! men så tar jag och malin en varsin vagn och går ut och kör i affären och helt plötsligt blir jag kär i en annan vagn :O En Emmaljunga vagn! den var mycket stabilare mycket lättare och helt enkelt stil renare ! (och jag älska fälgarna).

 Helt klart fräna !  =)

 Så ser den ut i helhet, men snyggare live dock ^^
Så nu känndes de faktist nödvändigare att åka till uppsala när man fick med sig en barnvagn hem :D Skönt att ha den biten avklarad, måste bara tillägga att båda klickade för denna med ^^
Så när vi kom hem var malin så flitig så hon lagade tomatsoppa åt oss =)

 Love you =) och kolla på den där gulliga magen :D

Nu har vi precis kommit hem från malin och christer =) har varit där och fikat och solat lite granna :D Riktigt trevligt var de :D

Nu ska jag väll lägga mig ! Imorgon är de en ny dag och nya möjligheter =)

Roger över roger ut =)

Lättnad

I morse vaknade jag av att katterna hade virrat in mig i gardiner .

Em sån lättnad.... Efter min fina arbetsdag så kom janne till cater för att fixa mina 3 lampor som hade slocknad =(  men nu funkar dom :D som en bonus funkar nu oxå båda ledlamporna bak på bilken =))) Sen en till grej är att jag lyckades sälja iväg min cross :D Riktigt skönt!!!, Medans vi höll på i garaget kom Peter utklädd som kallkutta från dr.bombay och hans fru som victoria beckham =)) dom e skojjsig dom! jag vill oxå gå på maskerad =)

Ja senare på dan åkte jag och janne till cola och käkade macka medans malin lossade =) efter jag kom hem vart de spela lite grid (som börjar bli skit svårt) och nu ska jag sova för imorgon bitti ska jag till ockelbo =)

ha de bra alla!!!



Världsklass!

I morse vaknade jag av att nån sköt en puck i mitt öra!

Hej Hej mina damer och herrar.
Idag fick jag en praktikant med mig =) nej då de va bara en Joel! hehe Våran dag flöt på riiiktigt bra kan man säga =) 5 ställen ost och 1 stopp ekerö, var hemma till 2 :O

Och så idag har de hänt nå tragiskt!!! Någon har snott lasses och emils gammla lastbil!! Så jag säger bara till alla som läser att kolla efter en Vit Scania -04 som de står Svensk Cater på, om ni kanske ser den på nå udda ställen, eller ja vi är ju på udda ställen och lossar men lite mer udda kanske =) Fyy för er som tagit den...

Aja till lite roligare saker då kanske, eller roliga vet ja inte men jag har nog sålt crossen =)) men ska inte säga för mycket än men han kommer och tittar på den imorgon iaf =) Han kommer från sundsvall så tycker han borde ta den ^^ går dock mycket sämre att sälja malins audi!! =(

ja just ja kan inte skita i att skriva de tråkigaste saken som hänt idag!! Tre stycken av mina lampor i solskyddet har slocknat pga kabeln och inte fick jag laga de idag häller pga att just idag skulle annika ha min bil till västerås !! Ursäkta tjocka och understrykna texten. =)

Och om jag inte skriver något imorn så får jag önska er alla en riktigt trevlig helg =) Nej förästen, jag har idag fått reda på att min ASA 014 ska få en konkurrent !!! En Scania R480 full hög hytt med dubbla 500 liters tankar :O Men inget är ju säkert än >_< hehe Ha de bra alla !!! Puss


Idag

I Morse När Jag Vakna Var Det Ett Gäng Samer Som Hoppade På MIg.

Hej alla go bitar :D

Idag har jag jobbat =O Sällan, Men imorgon ska jag vara ledig, Ska faktist på ultra ljud :D. ska bli skit roligt =)
Idag har jag lärt mig tycka om norges melodifestivals låt =)
Idag har jag tvättat och lagt ut crossen på blocket.
Idag var jag och hälsa på robin och emma.
Ähh jag har inte så mycket att skriva idag om jag ska vara allvarlig :( men kanske blir mer imorgon =)

Ha de bra !

Gilla läget...

I morse vaknade jag av att någon hade sytt in mig i en fotboll, de va bäcksvart sen blev jag yr!

okkke!! Nu ni nu händer de grejer här =) Jag ska bli pappa =) Jag ska sälja crossen =) Jag ska ta fram Astron =) Ska nog köpa en mercedes =) Ska sälja malins bil =) Och Ska rusta i sommar =) va ser ni vad som sker =) Underbart!!!

Min dag idag har varit ganska super förutom att de va så mycket på coopen :( Sen fick ja ju ringa väcka chefen i morse med =) Paybacktime from old memories =) Kommer ihåg när man blev väckt halv 6 på morgonen : Kan du köra maxarna i uppsala innan du åker till sundsvall ;) De är bara att gilla läget ;)

Många av er som inte är mina kollergor funderar säkert vem dendär peter är och idag är de han som ska få stå i ramp ljuset..... Mina damer och herrar häääääär äääääääär riiiiks morgon mongot.

   HiHi bilden tagen från våran resa till jönköping =)


Vill bara säga ett stort tack till dig peter för att du är en trogen läsare !!!!!

Nu ska henrik sova God natt på er !!

God morgon sverige...

I morse Vaknade jag av att nån soda streamade mig!

Hej Hej God Dag! Då var de söndag igen då.... Den här helgen gick alldeles för fort, fredagen slutade jag faktist kl 2 eller nå, men kom inte ifrån jobbet förns halv 5 för jag och emil spelade basket ^^ men ändå. kom typ hem tog malins bil och drog och tvätta den in och utvändigt för nu ska den säljas =) medans jag gjorde de åkte malin till sandviken, Fick iaf sällskap av robin så de va ju trevligt. Efter tvätten åkte jag hem till robin och åt emmas super goda makaroner och köttfärs, sedan hjälpte jag dom med att bära upp en massa kartonger från källaren =)
Så småningom kom faktist malin oxå så vi tog och kika på nån film där och så =)

Lördag.....
Ja igår var de lördag ja. De va en alldeles för social dag ;) nej då.. åkte och käka fin mat på church street salon eller hur de stavas och de va faktist skit gott =) Och efter de åkte vi till sanviken för att hämta malins vinter däck till bilen,  Ha där har jag nå roligt faktist, dom där däcken var nere i ett garage och för att komma ner dit är de en skit brant backe, men efter att vi lastat 8 däck på fälg i malins 1.8 liters audi så höll den knappt på att orka upp HAHA.
Sen var de dags att inviga City Gross och jag gillar faktist den, dom hade massa goda coler och root beer =) Malin köpte med sig muffins för vi skulle hem till stina och fika =)) Satt där en bra stund och prata och bäbisar och förlossning, De va trevligt =) Och sen va man ju tvungen att gå hälsa på nästa familj till robin och emma =) Och på tal om bäbisar så hade jag robins bäbis i min famn och fick henne att somna där :O Vilken pappa jag kommer att bli alltså ;)

Och de va min lördag nu ligger jag i sängen nyvaken och funderar på om jag ska åka cross eller inte = S . Men men ha de bra läsare så hörs vi imorngon =) tudilidu!


Så där ja !

i Morse vaknade jag av att måsar hade byggt bo i min säng, och dom sa att jag var ägget!

Hej hej.. Förlåt men orka inte skriva igår, Ni måste vara hemskt besvikna =(
Men iaf då igår följde min syster med mig på jobbet =) De va super trevligt, Hon kom faktist på massa saker som jag inte tänkt på, all extra utrustning jag har på min lastbil te x, solskyddet som sticker ut en bil är ju skit bra för då kommer de ju inge vatten på framrutan ju ! regnet kommer ju ifårn himlen RAKT NER! inte så att de regnar framför lastbilen och kommer på rutan! Fantastiskt! Hur skulle jag kommit på att den va till för de utan dig alltså ! Dagen var helt Ok annars, förutom att min chef snodde min lastbil till ockelbo, men kunde inte bli arg på han för han frågade faktist om de var ok att han tog den =) hehe. Sen var de ju lite party på jobbet med men de va inte lika kul när man drack Loka =( sen var de ju sängdags tidigt för har ju jobbat idag =)

Idag var de en riktigt slapp dag på jobbet faktist, 1 stopp ute i ekerö sen lasta coop och sen hem =) Underbart! plus att jag slipper ekerö imorgon =O
Tvättade bil och släp i ösregnet när jag kom fram till cater idag =) Vart faktist hel nöjd!

Ska väll sova nu snart =)
Roger Över Roger Ut!

Tjohooo

Såg inte fram emot denna dag igår kan jag säga, de ända jag såg var ett mörker i en nattmössa.... Visste att jag skulle få en skit dag på jobbet men de löste sig iaf för när jag hade lossat knivsta gav jag upp om att komma hem i en god tid =) så då var de bara roligt att jobba. Var till ett nytt ställe idag med Axelssons transporter, riktigt trevligt ställe direkt när man öppnade dörren dit börja dom med att dra ett skämt  hihi sen var dom 3 st som lossa mina 5 pall som skulle av där, inte helt fel hehe =)) Sen unnade jag mig 5 st cheese burgare på mc donalts i stora wäsby... de va jag värd =) efter de var de bara galajsa hem åt =)

Satt och suRRa lite med steffo (stefan) och david ett tag efter jobbet men sen var de full fart till Cola och hjälpa malin att lossa =) De va så lite så !

Nu ska jag väll vila upp mig för nästa äventyrsdag! Fantastiskt!

ha de bra alla godingar!

hej hej

börjar närma mig mina sista ord på denna blogg..... har ingen ork att skriva... inte idag iaf har bara en skit jobbig dag att se fram emot imorgon så

Hej då

Nattmössa

hej hej alla. Igår var de kalas hoss david =) Börja med att jag ringde och väckte emil på morgonen för vi skulle köpa något till david =) Anledningen till varför han sov var för att han sjussat sina svärföräldrar till arlanda den natten :p men iaf de blev en bröst radio till david =) men jag tror emil gilla den bättre än david ;)
De va faktist riktigt roligt på festen eller ja jag och emil hade iaf roligt ;) De va vi som var festen =) kom en drös med folk man inte riktigt visste vilka de var men sen kom helena helt plötsligt och sen kom lasse =) men jag tog sjuss av helena för hennes pojkvänn var snart i gävle =)

Idag har man städat lite hemma och varit till valbo en sväng.... sen tyckte malin att vi skulle umgås hela dagen men hon köpte ju ett spel till min ps3 = Little big planet... Så nu sitter hon fast i de och jag ska sova snart tänkte jag =)

Sen har jag fått ett bil problem.... Malin ska ju ha min saab nu efter ungen kommit för de är ju en kombi... och då såg jag changsen att köpa en skruttig mercedes eller bmw men man får dom inte för under 10 tusen skattad och besiktad då tar jag nog hälldre fram min astro och köper en 240 till vintern ;)

Aja nu orkar jag inte skriva nå mer Ha de bra alla.


Morgon

God Morgon =) Idag vart de sova länge, Jag vet inte när jag har sovit längre än 10 måste vart månader sen ^^ fast iofs har inte gått och lagt mig efter 10 häller och igår var ju ett undantag... Vi hade "fin" besök =) Christer och malin kom över och fika sen på natten kännde vi oss hungrig så då vart de mat med =) Trevligt trevlig.

Idag är de kalas =) kollegan David w fyllde år igår så jag och emil ska åka dit och äta eller jag vet inte emil förslog att vi tar med en varsin max påse eftersom de är david som ska göra maten =O, nej då skojja bara =) ´

Ni får ha en trevlig helg alesammans =)

Humörsvägningar ?

Yoo..
Ost, Sallat, Coop..AA de har jag gjort idag =) Men kan inte säga att de har varit en bra dag =( Elelr jo Peter lastade upp min bil igår kväll så jag fick åka iväg tidigt idag =) de va iaf skönt men sen vet jag inte vad som har hänt med mitt humör eller om de är alla runt mig som har blivit allmänt griniga och sura. Börja tjaffsa med transport ledaren på coop för han gick från att skämta till allvar =S en riktigt 08:a ! Sen de första jag får höra av David är en massa tjat om att jag ska skynda mig lasta över mina grejer till en annan bil och att han ska ha min bil =S. Just den dagen jag har tid att göra saker man inte orkar i vanliga fall... sen blir han typ "grinig" "iriterad" eller nå sånt för jag vela ju hällst inte släppa iväg bilen. Då går han iväg till annika och pratar väll ut om hur han känner just då =) sen var de lungt ett tag till tills Roffe, Transport ledaren på Livsmedelslogistk börjar Hacka på mig...... Råka trycka till en kartong sallat så den blev lite knölig....oj oj de skulle jag inte gjort de var ju hela världen. Till och med att han säger : Om de blir nå kostnader så vet vi vem de va så vi kan fakturera dom..... SHIT handlar om 100 kr kanske ? BIG DEAL nej ... men den löste de sig för han har faktist förstört en grej på min bil ;) Va tvungen att ge igen... kanske jag som har en attityd. Måste va malin som gett mig sina graviditets hormoner ;) Så om jag verkar kaxig upprörd eller nå ta inte åt er så är ni snäll för jag känner ilska mot dom flesta nu =)

Laga mat nu så Puss och kram på er :D


En sån här bra dag igen =)

Idag har jag kännt mig som en kung helt enkelt... Bara kört full fart och gjort de jag ska göra .slut sen kom jag hem och lastade över lite grejer sen åkte jag hem och sen dess har jag bara mublerat lite i sovrummet men thats it har inget annat att skriva idag = S .... Mysko men för att underhålla er lite kan ni få se lite andra bilder ifrån min och emils semester ? :D De blir väll skojj , alla gillar ju att kolla på bilder  =)


 Tillbackad på coop =) obs ingen båge där =(





 Emil =))



 Jag och emil röjjer!!!


 Våra stor vinster =)


 Efter kisspausen =)


Nu får ni inga fler bilder nu har ni mer att suga på =)
Tack för mig och ha de galece alesammans =)

Väckt .......

Min morgon började väll si sådär.. Annika ringde inatt 20 över 12 och sa att hon inte kom in genom grindarna, men eftersom de va min bil hon lastade och gjorde besvär för min skull så kunde jag faktist åka in och öppna åt na, gick ju fort och hade inga problem att somna om häller ^^ tänkte faktist sova kvar i lastbilen men eftersom jag hade malins bil så gick de inte =(

På tal om bil, fick reda på idag att min bil eventuellt kommer gå på över 10 tuden att laga, dom tror att de kan vara kolv ringarna :( men jag tror inte de på de faktist =) Aja skit samma lär ju laga bilen iaf kosta vad de kostar man måste leva efter sitt yrke hö hö

När jag kom hem idag så hade jag galet tråkigt då ringer man till han som man alltid har roligt med jo EMIL!!!! Börja med att vi fick åka och hämta en plånbok från cater som en tant skulle ha och hon hade satt i flera timmar på max hemlingby och väntat på plånboken, och hon vägra gå därifrån utan plånboken, därför jag fick åka dit med den =)
Men efter de åkte vi till cater och spela basket, hade en soptunna som som korg ;) De va riktigt roligt faktist =) Pappa kenny kom förbi och var imponerad med ;)


Kära måndag...

Då va de måndag igen..... usch va tråkigt, blir lite irriterad när folk tror att man bara kör i uppsala, har faktist mycket mer än de att göra men men  blev bara 10 timmar på jobbet idag :O kan va skönt ibland de med, sluta som vanligt folk =)

Efter jobbet åkte jag och emil ut till skutskär för emil skulle lägga om 2 däck och jag skulle kompressions testa min bil men då hade ju inte robin den prylen inne så jag fick låta saaben stå kvar i skutskär så får dom kolla på den imorgon så idag är man bil lös med =) intressant :D Men räddaren i nöden emil kommer och hämtar upp mig alldeles för tidigt imorgon =) Får sitta och dricka kaffe med dom andra chaufförs sluskarna =S

Precis kommer hem från robin, käkade lite pirra och kolla drifting filmer ;) de va nice =)

Skulle hem och umgås lite med malin men så vart de inte, honn parkera framför sin dator och jag parkera framför min =) Trevligt de med :D

Ha de bra alla läsare Bye Bye

Kanon kul...

Idag har jobbet varit roligare än vanligt, eller ska man säga skönare än vanligt. Börja med att åka till livsmedelslogistik och lasta 4 pall Sallat sen åkte jag raka vägen till ekerö =) sen fick jag väll vänta 30 min i slakthusområdet innan de va klart men har iaf inte behövt stressa någonting idag och de är fasktist ovanligt. =) Super nöjd med arbetsdagen >_<

Efter jobbet åkte jag och klippte mig och eftersom jag klippte mig var kepsen för stor så fick köpa ny keps sen var jag och hämta janne så drog vi hem till mig och spela GRID Skit roligt =)))) Sen kom min mamma förbi och var snäll och hjälpte mig med disken ^^ Tack mamma :D Resten av kvällen blev de Grid.

Ha en trevlig helg allihopa =)

Puss och kram Gossipboy :)

Torsdag

Idag har jag kännt mig krasslig hela dagen :( att de aldrig kan bli bättre, sen vart de ju inte nå bättre när jag fick reda på att jag kanske måste byta turbo på saaben =( aja shit happends. och som en liten bonus har jag förlorat en stor telefon vän! Jo han hette Emil, de är så att han har en praktikant / prao med sig skit många dagar i veckan Franz heter han. Och bara för att franz åker med emil SKITER han fullständigt i mig =( kommer inte äns ihåg sist vi sjöng med varandra i telefonen....... An gav anna en annan annanas.... dom låtarna, och om ni undrar så e de vi som skrivit texten ;) aja skit i emil finns andra mycket bättre än dig ! HA ;)

Ja idag var de dags att prova skutskärs banan med crossen och de gick sådär kan jag säga... inte kul man är alldeles för otränad för att orka åka mer än 1 varv om dagen ;) nej men nästan, jag körde 2 eller 3 varv sen var jag tvungen att vila men medans min kompis fredrik skulle va så ivrig att ta ett sista varv så gjorde han världens vurpa i en landning =( men men han var stolt över vurpan så de är ju bra =)

Spelat lite grid nyss och nu e de dags att sova har en riktigt bra dag att se fram emot imorgon =) jippi >_<

Tack för att ni läser allihopa, gäller även dig Lotta  som smyg kikar ;)

U-liner...

Hej alla glada läsare och emil..... min dag på jobbet idag har väll varit sådär, de har gått fort och smidigt förutom att jag fick åka tillbaka till coop efter jag lastat pga att dom inte hade kört ut allgods till mig så jag fick vända för en bur och en pall.... kanon kul, låter kanske inte jobbigt men när man yrar bort sig i stockholm är de faktist inte lika roligt =) och när jag behövde malin som mest kunde hon inte svara i telefonen häller ^^ men jag löste mig ur den situationen iaf :D

Idag har jag varit en STOLT "ägare hihi " av min lastbil =) Har känts som att alla har kollat på min båge idag fast dom kanske inte har gjort de =) Men jag är riktigt nöjd av resultatet på bilen iaf =)



 Hade ingen bra kamera att ta bild med men de kommer att komma nya ;)

Ikväll när jag slutade åkte jag och malin hem till Robin och emma och fika =) kanon trevligt, Spela lite Grid och så =) men nu måste jag sova.

God Natt mina trogna läsare <>_<>


En Bra Dag.....

idag har de varit en kanon dag.. börja med att jag och david åkte mot uppsala för att lossa lite ost =) fick david med mig pga att jag skulle lära han min tur ute i ekerö för de är inge roligt att ta dom stoppen via tele :p
De roligaste på hela dan va ju när david trodde att statoil kaffe skulle vara varmt 3 timmar senare hahaha han fick spotta ut de igen =)


Och nu känner jag att jag har allt jag vill ha "nästan"  Idag ringde Volvo lastvagnar och tala om att min båge till lastbilen hade kommit :D 5 veckor senare ....... Så när jag var klar på jobbet ringde jag såklart min mekaniker Janne så skruvade vi fast den på nappt en timme :D Och jag säger de bara Oj Oj Oj va de vart snyggt, som silikon på tjejer.... så nu har jag en del klar på lastbilen de kommer mera ;) Kommer dock inte komma ut med nå bilder idag här på bloggen för mina kollegor ska se den i verkligheten först innan nå bilder =)



Nej nu måste man sova =)))

Roger Over roger Ut!


Sjuk.....

Vaknade i morse och kännde mig verkligen SKIT! men men pallra mig upp till jobbet iaf =) glad som jag är, fick en praktikant med mig idag med de va rätt skönt. Tänkte nästan vara hemma imorgon men jag behöver bara sitta brevid så då går de ju ann :) David ska köra =O

Va till skutskär idag och kolla på cross banan och jag säger de bara TAGG TAGG!! Grymt sugen nu ! ska kolla om man kommer hem i skaplig tid imorn men de tror ja inte :( .

Va och hämta ett spel idag med som heter Grid! ett bilspel, de ända bil spelet som slagit NFSU2, helt klart =) Riktigt nice att man får använda sitt ps3 som man köpte för att spela 3 gånger med typ men nu har man ett roligt spel :D

Roger övyer roger ut !!!!

Cross vs Lastbil

jo de är de som är så jobbigt.... Helt seriöst när man väl är på jobbet så är de ju skit roligt helt klart jag älskar mitt jobb, och min lastbil. =), Men problemet är att jag tycker om den så mycket att jag blir avtaggad på crossen =( men sen när jag väl åker ut och åker cross så blir de helt tvärt om och känns som om man skulle vela skolka från jobbet och bara åka cross! Som idag tex de va skit roligt ute i trödje :D Janne och jag tog rampen för första gången Jippi! de va en upplevelse kan man säga =) Synd att man blev så mör i hela kroppen för de =(

Men allvarligt talat skulle de ju va toppen om man bara kunde ta lastbilen ut på banan eller ta crossen till stockholm lixom de skulle ju va mycket bättre :D¨

Nej nu ska jag fortsätta kolla på wipe out !

Ha en trevlig kväll Tudeluuuu


Semester...

Ja fredagen va nog en av dom bästa dagarna dehär året =) De va verkligen kanon kul. 4 av 5 toasters =)

Börja med att jag och emil åkte iväg mot uppsala =) och de va ingen vacker syn efter sista aprill ^^ Jag fick springa framför lastbilen och sparka undan massa tomglas och hängde på backspegeln som en sopgubbe igenom stan där ;)

Sen efter en varsin macka blåste vi iväg till Ekerö och lossa lite sallaT, och sedan kom vi fram till slakthus området där jag skulle lasta MEN då var de inte klart när jag kom dit så vi fick göra de bästa av situationen.....................

.....Jo sola =) Emil brände bena rejält :(

Sen när vi väl fick vårat lass då vart de full fart... lasta bil och släp på 25 min =))) Räkna oxå ut att jag skulle kunna betala lön till nån som följde med mig hela tiden och 1000 kr i månaden tyckte jag lät mycket men de blir bara 50 kr om dan Haha...

När vi väl lossat och sedan lastat på nytt och blåste iväg mot uppsala de va då semester kännslorna kom =)

..... Nu är vi 2 st :O

men vägen till uppsala tog evigheter skit tråkig för att vara ärlig men när man kom fram välkommnade Janne och Moa oss välkommna =)

Så ja Gevalia stolarna is the shit =)

Men de bästa av allt var att några hundra meter bort från vår adress Takpannegatan eller vad den hette låg ett TIVOLI! =O!

 

Där hände de mycket galna saker.vi köpte ett åk band med 6 åk på för 150 kr inte illa =).. jag emil och janne åkte Extrem sen vart de boll kastning men efter de blev de batman! och alla vet ju att den stannar upp och ner i luften .... Då säger emil till dom som satt brevid oss så att säga .......Tjena kommer ni hit ofta eller !! HAHAHA Vilken dåre!

sen gav vi på oss den värsta karusellen !

     Jo parise Hjulet !!

Haha de roliga med den här va ju att man fick ju valuta för pengarna! Vet inte hur många varv vi fick åka innan han släppte ut oss men säkert en 15 varv och de är många varv i den hastigheten :D

Så efter en hel kväll på tivoli så var vi riktigt nöjda =)


Janne och moa stack efter tivolit så jag och emil köpte lite mat och gick in lastbilen och kollade på film =), Sen dagen efter va de bara att jobba på :)

Nu ska jag gå ut med våran katt =S hon hatar hoppel sen blir de väll godis och film med malin =) Trevlans :D

Roger över roger UTTTT!!!!1

RSS 2.0