Sängmobil!

Thea tyckte om sin säng mobil =D


Fars Dag imorgon !!!!!!!!

Hoj Hoj....
Då var de lördag igen då, tiden går ju så himla fort nu, lär ju jobba på måndag oxå =( men men de kommer nog att gå bra ändå, har ju än så länge haft en riktigt bra början på min helg, va till Robin, Emma och Julia igår =) vart en helkväll faktist :D jag som hade beställt mat, makaroner och köttfärs !! SKIT GOTT :D dom tyckte väll inte att de va fredags mat men de tyckte jag :D Sen blev de att kolla på idol och äta nå god choklad moss med krisp =D wonderful! Sen kom roppin på värsta iden, vi hyr film, de gjorde vi jag och roppin börna iväg med hans bmw och kirra filmer vart nå scary movie liknande film och sen LA gigalo =) haha grymt. sen vart klockan närmare 2 så vi blåste hem åt =)

Jag skulle bara vela påminna alla att de är FARS DAG på söndag =) imorgon alltså. Jag matchade verkligen in dehär med att bli farsa just nu =)


Varför just Leksand ? =S



Ingen aning faktist.....


Mysigt ?




Måste bara tillägga att hon bara är krullgårig när hon har badat =D


JIPPI!!!!

Hej Hej.....
Idag är vi glada =)
Vi var till bvc imorse för att kolla om hon hade börjat gå upp i vikt nå, men vi kom dit såklart så bajsa hon lite där  när vi klädde av henne hahaha men iaf så tog vi henne på vågen och spänningen var olidlig....men jaa hon hade gått upp 270 gram på 3 dagar =D hon sa att de hade till och med varit bra om de var 270 på en vecka =)) de va roliga nyheter att höra iaf =)

Malin och thea =) Thea försöker hålla flaskan =)

Syster gjorde lastbil av brownies =)


Hej o hoj

Kära bloggbok!!
Hej mina kära läsare =) Idag eller ja inatt har jag varit mamma för första gången i mitt liv! Jag har klivit upp var 3:dje timme och gett min dotter lite mjölk erkättning =O känndes bra faktist men ensamt på natten =( men hon var duktig! hon åt och somna om ganska snart efter de =) Duktig flicka !
Sen tog malin över med matningen kl 9 så jag fick sova till 10 ;) Sen kom mamma och mormor över, dom eller mamma vet inte vem den va ifrån men iaf vi fick en ja vad är de lammpäls? ähh skit samma den är varm på vintern och kall på sommarn =) Den är äkta med så den är ganska dyr TACK ska ni ha :D

Sen lite jobb snack, min kära ost körning har slutat :'( men istället för att köra ost på tisdagar och torsdagar så ska min bil köra ut coop fryst i sandviken hofors och ockelbo och lite ställen runt innan bilen åker till stockholm och hörde idag att de kanske inte blir jag som kör ut utan bara får hämta, då kan jag säga att jag fick ont i magen av att höra, hoppas jag hörde de för dom tycker att jag inte ska behöva jobba så mycket, de skulle va värre om jag inte fick köra utkörningen alls. hatar att vänta på mornarna när bilen ska bli klar så man kan åka till stockholm, känns som man jobbar mycket snabbare själv även fast man inte gör de. men som sagt hoppas de går att lösa på nå vis =) kännde bara att jag behövde säga de =)

Ja iaf då så var jag till valbo med min mor idag och kollade på jacka medans malin och hennes mamma snodde thea och gick till affären ;) Sen hände de nå tragist! Puma våran gammla katt hade tydligen rymt från mamma eftersom de är mamma som tagit na. men iaf vi letade i hela lägenheten fast hon kunde inte va nå annan satns än hennes rum, men de rummet vred vi upp och ner på och altandörren stod öppen så vi var ju säker på att hon hade sprungit sin väg, efter 1 timmes letande gav jag upp men de gjorde inte mamma hon fortsatte leta hela kvällen tills hon gav upp, sen gick hon in i kattens rum för hundarna gapade så satt hon där i sin katt ställning =O LÄSKIGT! hehe

Förlåt men idag bjuds de inte på nå fotografier men de kommer ! hehe
Tack och bock // Hokkalaimi


Tjo flöjt =)

Hello Hello =)
var till bvc imorse...  men inte vart man nå gladare för de, för de första fick man vänta i 10 min, men jag han läsa ut Hitta nemo boken hehe, men för de andra så trodde man att hon hade gått upp i vikt men som visades att hon hade gått ner 50 gram :O värde, vi som trodde att hon ade ätit som bara den men igentligen är de ju positivt =) för nu kör vi med tillägg och då ser man ju verkligen hur mycket hon äter och så, sen kan även jag hjälpa till med matningen för att underlätta för malin =) men de finns även nackdelar, hennes spyor luktar ju skit!! På tal om skit så luktar ju ändå naveln VÄRST av allt men idag när vi kom till bvc så lossnade den =) UNDERBART!!

Åkte in till jobbet sen för att fixa lite med mina 10 dagars papper och så men då kade inte dom telefon tid förns kl 1 men åkte in igen efter de=) och säger de bara TACK PETER =) var lite besviken i början när jag skulle få en fjutt summa men sen fixade han till de ;) nu e de faktist helt ok att vara hemma när man vet att man får dom pengarna =)
Tänkte åka in till jobbet i veckan faktist och visa upp tösen =) Åker väll även till malins jobb och visar.

Christer och malin kom för ett besök idag med =) dom kom med en blomma och kläder till Thea =D så de ska vara hehe Satt och utmanade christer på Dirt 2 =) han var faktist den duktigaste som varit här och prova :D ta inte illa upp emil =(

Badade thea nyss och första gången hon faktist njöt av att bada =P känns ju bra =)



Ha en trevlig måndag =)

ingenting.......

nej jag har verkligen ingenting att skriva om.... har inte tagit några foton har bara kollat på greys. Men en sak han iaf hänt idag... JO Robin emma och julia var här och åt =9 och de va riktigt roligt =) fick göra min super special mat men annars har jag inget att skriva om, imorgon ska jag göra mer saker och tänkte skriva lite mer imorgon och till och med ta några foton så ha en riktigt bra natt eller nå så hörs vi imorgon =)

RSS 2.0