Måndag =)

Haj Haj!
Då var de måndag då =) Thea är idag 5 dagar gammal, och man ser redan ändringar på na :S så fort ska de ju inte gå ^^.

Mamma och pappa var över och tog en morgon kaffe imorse och fick träffa Thea, mamma blir ju lika glad över att träffa na varje gång =) härligt. Idag vet jag faktist inte vad jag har gjort :S eller jo jag var ner och klippte mig =) kan ju säga att de behövdes =) sedan kände jag för att köpa blommor till malin =D men jag var lite yr i butiken, för de första sa jag att jag vill ha blommor till min tjej för HON har fått barn, men då rätta hon mig med att säga att ni har fått barn =) haha men de va inte allt, skulle ta ett fint kort ja då tog jag ett begravningskort!! men de stog (Tänker på er. ) så då tänkte jag att de gör jag ju, men valde en annan =) men till slut fick jag hem 3 rosor !




Fick även finbesök av Emil idag =) De va riktigt trevligt, han hade sett fram emot denhär dagen och han vart inte förskräkt häller för han vela komma tillbasa så fort han fick! Men jag sitter och väntar för fullt att han sa ta de stora klivet och bli pappa =) Tror han skulle vara den perfekta pappan =) GO FOR IT !! PEPPA PEPPA! Aja vill iaf tacka dig Emil och Sara för den söta coola bodyn och strumporna! Tack!

Skit söt! =)

Har typ kollar på Ice road truckers hela kvällen, först var kl 4 sen var hon 9 helt plötsligt aja =) har hunnit bada Thea mellan oxå =D.
Imorgon blir de ganska mycket, kl 10 kommer BVC på hembesök sedan kommer Trygg hansa på hembesök så ska vi prata lite försäkringar på Thea =) sen får jag äntligen ta premiärturen med barnvagnen hem till mormor =)
Sen börjar de faktist lugna ner sig, blir faktist lite lyxigt hehe Emma, robin och jula kommer över mot kvällskvisten och Emma ska laga sin gryta till oss =) inte helt fel att fölk kommer över och lagar mat åt en för man känner ingen lust för att laga mat domhär 2 veckorna man är hemma eller =)

Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på en film tänkte vi! ha de bra alla =)

MVH ´Hokka med fam.


Kommentarer
Postat av: Kirsti

Vad cool Thea kommer att se ut i denna outfit med sitt mörka hår. Vad gulligt av dig Henrik visa din uppskattning till Malin med dessa rosor. En lycklig familj består av familjemedlemmar som uppskattar varandra.

2009-10-27 @ 09:19:24
Postat av: Görild

Hejsan ala tre. Kul och gå in och läsa.Henrik du skriver så fint. Saknar bara bilden på första turen ut med thea.Kram från mormor

2009-10-28 @ 11:33:14
Postat av: Marie

Haha...fick mej ett regält skratt ang kortet till blommorna...bra att du bytte!! =))

Hoppas att allt går bra, kommer ner o hälsar på er när allt lagt sej lite!! =)

Kram kram

2009-10-28 @ 19:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0